Ultimele stiri

Matei Suciu: „DNA-ul este folosit cu scop de campanie politică”

Viorel Hrebenciuc este urmărit penal într-un nou dosar. Conform procurorilor DNA, Hrebenciuc a încercat să obțină informații din anchetele care-l vizau. Mai mult, a încercat să obțină o lege a amnistiei pentru a scăpa de închisoare, promițând în schimb șefia PSD deputatului Dan Șova.

De cealaltă parte, lie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, este anchetat de DNA alături de deputaţii Viorel Hrebeneciuc şi Ioan Adam pentru că ar fi intervenit în procedurile de retrocedare a moşiilor deţinute de Dimitrie Ghica în judeţul Bacău. Este vorba de 43.000 de hectare de teren, o afacere evaluată de DNA la 450 milioane euro.

Referitor la situația lui Victor Hrebenciuc, Ilie Sârbu și Dan Șova, deputatul Matei Suciu susține că DNA-ul este folosit cu scop de campanie politică.

„DNA-ul este folosit cu scop de campanie politică. Am atras atenţia de mai multe ori asupra acestui fapt. Dacă ne uităm în urmă înainte de defiinţarea PNL, ţintele erau colegii de la liberali. Odată cu desfiinţarea PNL am urmat cei de la PSD”, spune Suciu.

2 Commentarii pe Matei Suciu: „DNA-ul este folosit cu scop de campanie politică”

  1. domnul Matei Suciu, in scoala era poreclit Suca datorita „inteligentei” sclipitoare.

  2. Este adevarat,cu o precizare : este folosit din interiorul partidului dumneavoastra. Aici este vorba de functii si de trecerea de la o generatie la alta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*