Ultimele stiri

„Meci de tradiție” în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet

Sursa: facebook BCM Tymes

Astăzi se întâlnesc reprezentantele a două orașe, a căror rivalitate este bine-știută cel mai bine atunci când ne raportăm la fotbal. Ne așteptăm ca această rivalitate să fie extrapolată și tocmai de aceasta,astăzi începând cu ora18:30, este preconizat un meci foarte pasionant, dar nu hotărâtor, din play-off-ul Ligii Nationale de Baschet Feminin, între Universitatea Goldiș ICIM Arad și favoritele noastre de la BCM Tymes Timișoara.

Echipa arădeană pleacă favorită in această confruntare, în fața alb-violetelor, acest lucru fiind determinat și de pozițiile celor două rivale de la încheierea sezonului regulat, ICIM reușind să ocupe ultima poziție a podiumului, dar și pentru că sunt proaspete câștigătoare a Ligii Europei Centrale, în timp ce formația de pe malul Begăi a ocupat poziția a șasea.

Am afirmat mai devreme că acesta nu este un meci decisiv, deoarece partidelele de la acest nivel se joacă după principiul „cel mai bun dintre trei jocuri”, astfel returul va avea loc la Timișoara, sâmbătă de la ora 15:oo, iar dacă și în urma acestei întâlniri va fi nevoie de o departajare, a treia partida se va disputa la Arad, miercurea urmatoare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf