Ultimele stiri

Medici şi fotbalişti celebri joacă fotbal în scop caritabil, într-o localitate din Timiş. Cui vor fi donaţi banii strânşi din vânzarea biletelor

minge fotbal

Inaugurarea instalaţiei nocturne de pe Hristo Stoicikov Arena din localitatea timişeană Dudeştii Vechi va fi realizată printr-un eveniment cu totul special.

Astfel, în data de 15 august, va avea loc un meci de fotbal în scop caritabil, care va aduce pe stadion nume sonore ale fotbalului internaţional, dar şi reprezentanţi de frunte ai vieţii medicale româneşti.

Prin urmare, şi-au confirmat participarea fosta glorie a fotbalului bulgar Hristo Stoicikov, care a obţinut în 1994 „Balonul de Aur”, Miodrag Belodedici, acad.prof.univ.dr. Irinel Popescu, împreună cu alţi cinci medici de la Spitalul Fundeni din Bucureşti, precum şi conf.dr. Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, care va fi însoţit, de asemenea, de o echipă de medici. Pe teren îşi vor demonstra măiestria şi câţiva tineri care au suferit transplant de cord, hepatic sau renal şi care au învins în lupta cu boala.

Meciul de fotbal va începe de la ora 20.00 şi se va derula în scop caritabil, banii obţinuţi din donaţii, vânzarea biletelor (al căror preţ este de 5 lei) sau din licitaţia organizată în pauza meciului vor fi direcţionaţi către Kassandra Rotariu spre a o ajuta în lupta pentru viaţă. În cadrul licitaţiei vor putea fi achiziţionate tricouri şi mingi purtând semnătura celebrilor jucători.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*