Ultimele stiri

Medicii timișoreni, mesaj pentru actorul Mircea Albulescu

mircea albulescu

Medicul Marian Gașpar, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă și cel care l-a operat pe Mircea Albulescu pe inimă, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, i-a transmis un mesaj actorului, pe Facebook, din partea tuturor cadrelor medicale.

Astfel, medicul timișorean anunță că a vorbit cu fiul actorului, Matei Albulescu, care i-a confirmat faptul că maestrul a ajuns cu bine, ieri, la București și a fost internat la Clinica de Recuperare Cardiovasculară condusă de doctorul Clara Alexandrescu.

„Echipa de medici si cadre medicale din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, îi dorește Maestrului Mircea Albulescu multă sănătate, să rămână cu același umor și căldură în suflet, cu care ne-a încurajat și pe noi. Noi vă mulțumim pentru încrederea și îmbărbătarea pe care ne-ați acordat-o, încă din sala de cateterism. Nici o clipă nu a-ți ezitat. Și asta ne-a dat curaj și forță. Toți colegii doctori și asistente care nu au atâta timp să vă vadă la Teatru, au avut parte de o Mare Reprezentație, Unică,- „Operație pe Inimă în Direct”- pe care nu a-ți avut cum să o repetați, spontană și fără replici cunoscute, plină de căldură și umor. În numele colegilor mei și al asistentelor medicale de la Terapie Intensivă și secție, a cadrelor medicale care au stat lângă Dvoastră, va dorim; multă sănătate,
sărbători fericite lângă Matei și toți prietenii care vă iubesc și vă prețuiesc mult. La Mulți Ani și multe spectacole, care sunt viața dvoastră ca și operațiile pentru noi”, a scris, aseară, pe Facebook, Marian Gașpar.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*