Ultimele stiri

Meditații gratuite pe bani europeni pentru sute de elevi de clasa a VIII-a din Timiș

profesor tabla

Sute de elevi de clasa a VIII-a din județul Timiș vor fi ajutați să obțină note mari la cel mai important examen din viața lor, Evaluarea Națională. Inspectoratul Școlar Timiș a câștigat un proiect finanțat cu bani de la Uniunea Europeană prin intermediul căruia 800 de elevi din 20 de școli din județ vor primi meditații gratuite.

Potrivit reprezentanților ISJ Timiș, elevii vor face cinci ore de meditații pe săptămână, câte una pe zi, două la Limba Română și trei la Matematică. Dascălii care îi vor pregăti suplimentar pe elevi vor fi plătiți cu cel mult 600 de lei pe lună.

“Un număr de 20 de unități de învățământ se regăsesc în faza de pilotare a programului de pregătire a elevilor în vederea recuperării decalajelor la învățătură pentru susținerea examenului de Evaluare Națională. În această săptămână a avut loc o întâlnire cu acele cadre didactice care vor lucra efectiv la clasă. Sperăm să avem sprijinul familiilor, să avem înțelegere, să fie elevul motivat, dar și cadrul didactic pentru a duce la bun sfârșit această încercare a noastră de a-l motiva pe elev, de a-l ajuta să parcurgă programa școlară”, a explicat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*