Ultimele stiri

Meditații gratuite pentru liceenii care dau BAC-ul la Matematică, la Universitatea Politehnica din Timișoara

profesor tabla

Reprezentanții Universității Politehnica din Timișoara sunt dispuși, și în acest an, să le ofere elevilor de clasa a XII-a care vor susține examenul de Bacalaureat în acest an meditații gratuite la Matematică.

Departamentul de Matematică din cadrul universității anunță că organizează în perioada 1 martie – 21 iunie „cursuri pregătitoare de Matematici pentru potenţialii săi studenţi, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii (concurs cu dosare sau concurs cu probe de verificare) pentru care optează, cursuri care vor fi deosebit de utile atât pentru examenul de bacalaureat cât mai ales în anul I de studii”.

Cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura în fiecare duminică din perioada menționată în amfiteatrul A101 al Facultăţii de Electrotehnică de pe B-dul Vasile Pârvan. nr. 2, între orele 10.00 şi 13.00.

Temele dezbătute urmează conţinutul Culegerii de probleme pentru examenul de bacalaureat şi admiterea în Universitatea Politehnica Timişoara publicată la Editura Politehnica în anul 2015.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*