Ultimele stiri

Melodia Happy, sursă de inspiraţie pentru o carte de copii

Cântăreţul american Pharrell Williams a semnat un contract cu editura Putnam Books pentru scrierea a patru cărţi ilustrate pentru copii, primul volum urmând să fie inspirat din melodia sa „Happy”, informează contactmusic.com.

Pharrell Williams, în vârstă de 41 de ani, a semnat un contract cu Putnam Books, o editură din grupul Penguin, pentru scrierea a patru cărţi ilustrate pentru copii în colecţia „Young Readers”. Prima carte va fi bazată pe cântecul de succes „Happy”, al lui Williams.

Reprezentanţii editurii Putnam Books au anunţat marţi că 250.000 de copii ale volumului inspirat de cântecul „Happy” vor fi tipărite şi publicate pe 22 septembrie, melodia urmând să conţină poveşti ale unor copii din toată lumea care „celebrează ceea ce înseamnă să fii fericit”.

„Mă simt copleşit de succesul global al cântecului «Happy», dar mai ales de succesul printre fanii tineri. Colaborarea mea cu Penguin îmi permite să continuu dialogul cu aceşti copii într-un mod nou şi proaspăt. Suntem dedicaţi să hrănim curiozitatea acestor minţi tinere cu imaginaţie”, a spus Williams.

Melodia „Happy” a fost lansată în 2013 pe coloana sonoră a animaţiei „Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2” şi a obţinut o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun cântec. Pharell Williams a realizat apoi primul videoclip cu o durată de 24 de ore, pentru acest cântec, iar hitul a fost inclus pe albumul său, „Girl”. Mai multe AICI .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*