Ultimele stiri

Parlamentul ar putea adopta o declaraţie pentru demisia lui Traian Băsescu

Membrii coaliţiei de guvernare vor discuta astăzi despre posibilitatea iniţierii unei acţiuni parlamentare, precum adoptarea unei Declaraţii a Parlamentului, pentru demisia preşedintelui Traian Băsescu, ca urmare a cazului în care este implicat fratele său, potrivit liderului PSD, premierul Ponta.

Întrebat de un post de televiziune, care ar trebui să fie pentru preşedintele Traian Băsesccu consecinţa situaţiei în care se află fratele său, Ponta a răspuns că nu vrea să discute despre cazul concret. Acesta a spus că din punct de vedere politic, oriunde în Europa un preşedinte al cărui membru de familie este implicat într-un astfel de caz are la dispoziţie o decizie politică, corectă, şi anume demisia.

În ceea ce priveşte modul în care majoritatea parlamentară va acţiona sau va acţiona în continuare, nu vreau să spun eu astă-seară, nu pot să decid singur, însă cu siguranţă mâine avem şedinţa de coaliţie de guvernare şi vom discuta inclusiv dacă există sau nu posibilitatea unei acţiuni parlamentare. Mâine cu siguranţă nu o să ne facem că nu există subiectul„, a spus Ponta, potrivit Mediafax.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*