Ultimele stiri

Membru al clanului Cârpaci, arestat pentru dare de mită

arest

Unul din membrii clanului Cârpaci a ajuns de curând în arest după ce a încercat să mituiască un polițist. Flagrantul  a fost realizat chiar în sediul secţiei de Poliţie nr.1 din Timişoara, de către reprezentanții serviciului Timiş al DGA după ce au fost sesizaţi că un bărbat a încercat să mituiască un poliţist.

Granchu Cârpaci, de 21 ani, a fost prins, miercuri seara, în jurul orei 21,30, pe strada Lorena din Timişoara la volanul unei maşini înmatriculate în Germania, care circula cu numere false.  Cârpaci a încercat să-i dea agentului şef de la Investigaţii Criminale suma de 500 de euro ca să-l scape de anchetă, dar poliţistul şi-a anunţat superiorul.

Acum, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă tânăr sub aspectul săvârşirii infracţiunii dare de mită .

„Magistraţii Tribunalului Timiş au admis, la data de 08.08.2014, propunerea formulată de procurori şi au dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile”, spune Vasile Bâc, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş .

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*