Ultimele stiri

Merkel, Hollande și Rajoy vor ajunge ASTĂZI la locul prăbușirii avionului GermanWings

Căutările la fața locului  în cazul prăbușirii avionului GermanWings Airbus A320, căzut in Alpii francezi cu 150 de persoane la bordul acestuia se reiau! Sunt așteptați demnitari de rang înalt la locul nefericitului accident, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, premierul spaniol Mariano Rajoy si președintele francez Francois Hollande sunt așteptați la locul tragediei astăzi la ora 13.00 GMT.
Zeci de jandarmi montani vor ajunge la fața locului, o zonă foarte abruptă și greu accesibilă, la 1.500 de metri altitudine, unde a căzut aeronava filialei low-cost a Lufthansa, decolată marți dimineața de la Barcelona (Spania) cu destinația Dusseldorf (Germania). Transporta 144 de pasageri și șase membri ai echipajului, majoritatea pasagerilor fiind de origine germană și spaniolă.

 

După ce mai multe echipaje au survolat marți seara deasupra zonei în care s-a produs căderea avionului aparținând de compania Lufthansa, mai mulți miniștri ai celor trei state implicate au vorbit desprea imaginile cutremurătoare vag filmate: „Sunt imagini de groază, este o tragedie teribilă”, a declarat Frank-Walter Steinmeier, șeful diplomatiei germane. Premierul francez Manuel Valls a afirmat, marți după-amiaza, că „în acest stadiu, nicio ipoteză nu poate fi exclusă”.

Una dintre cele doua cutii negre a fost recuperată și transferată la biroul de investigare a accidentelor, care va stabili cauzele dezastrului, a declarat procurorul de Marseille, Brice Robin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf