Ultimele stiri

Mesaj impresionant al primarului Nicolae Robu cu ocazia Zilelor Timișoarei!

Nicolae Robu

Așa cum a obișnuit deja, primarul și-a exprimat din nou gândurile pe Facebook! De data aceasta a făcut-o pentru a le transmite prietenilor virtuali toate urările de bine cu ocazia Zilei Timișoarei.

„La multi ani, draga Timisoara!

La multi ani, dragi timisoreni!

Astazi, 3 August, e ziua Timisoarei!

La 3 August 1919, procesul de unificare a tuturor provinciilor romanesti intr-un singur stat, aspiratie de veacuri a locuitorilor lor, inceput in anul de gratie 1918, s-a desavarsit, prin trecerea si a Timisoarei si a teritoriului din jurul sau definit drept Banatul Romanesc, sub administratie romaneasca. La 3 August 1919, primele unitati militare romanesti au intrat in Timisoara, sub un entuziasm manifest pe strazi, al populatiei, ce n-a avut precedent!

A inceput atunci, o noua era infloritoare pentru oras, asa cum, din fericire, el a avut sansa sa mai aiba in cateva randuri in zbuciumata sa istorie.

Astazi, Timisoara este un oras de prim rang al Romaniei, unul din cele doua doar, in afara capitalei, de populatie de peste 300 000 de locuitori, puternic centru economic, puternic centru universitar, cultural, medical, sportiv, orasul cel mai dinamic din Romania conform reputatei reviste Forbes, orasul extra-capitala cel mai bun pentru afaceri conform aceleeasi reviste, un oras frumos, in plina transformare in si mai frumos, mai modern, mai functional, un oras in care ti-e drag sa traiesti, in care te simti repede acasa, oriunde ti-ai avea radacinile, un oras in care oameni de diverse etnii, cu diverse culturi, de diverse credinte convietuiesc in buna-intelegere bazata pe respect reciproc, impartasind fiecare din valorile celuilalt.

Imi face placere ca, din postura de Primar al Timisoarei, sa adresez concitadinilor mei calde urari de sanatate, prosperitate, noroc, succese si bucurii, iar orasului meu drag, „la trecutu-i mare, mare viitor”!

La multi ani, dragi timisoreni!

La multi ani, draga Timisoara!”, a scris Nicolae Robu.

Cu mesajul pompos, în doar câteva ore, primarul a strâns sute de like-uri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*