Ultimele stiri

Mesaj pentru asigurații din TIMIȘ, care nu au primit cardurile de sănătate. De unde le pot ridica

card de sanatate

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş precizează că la nivelul instituţiei s-a primit un număr de 49.322 carduri returnate de Poșta Română, a căror destinatari nu au fost găsiți la domiciliu.

În urma acţiunii de sortare a cardurilor asiguraţilor aflaţi pe lista unui medic de familie, un număr de 34.051 carduri au fost ridicate de medicii de familie, pentru a ajuta asigurații și pentru a nu-i mai pune pe drumuri, mai ales pe cei din mediul rural.

„Mulţumim, astfel, celor 413 de medici de familie care au pus pe primul locul interesul asiguraţilor şi au acordat tot sprijinul necesar în desfăşurarea acestui proces, pentru ca toţi asiguraţii, înscrişi pe lista unui medic de familie, să poată intra în posesia cardului de sănătate”, transmit reprezentanții CJAS Timiș.

18 medici de familie nu au ridicat încă aceste carduri de sănătate pentru cei 2.099 de asiguraţi care figurează pe listele lor. În prezent, CJAS Timiş se ocupă de sortarea cardurilor pentru asiguraţii care nu au medic de familie, iar după finalizarea acestui proces va fi comunicată și modalitatea în care acești asigurați pot intra în posesia cardurilor de sănătate.

 

3 Commentarii pe Mesaj pentru asigurații din TIMIȘ, care nu au primit cardurile de sănătate. De unde le pot ridica

  1. Am solicitat cardul de sa arate a doua oara din luna februarie 2015, am plătit taxa de 15.5 lei si nu am primi cardul pa a acum.19.10.2015

  2. Copilul meu Pop Valentin are 20 ani si nu a primit cardul de sănătate.

  3. DOROFTEI GHE. SIMION // 28 ianuarie 2016 a 19:23 // Răspunde

    Ma numesc Doroftei Ghe. Simion CNP 1421029034966 si va aduc la cunostinta ca pana in luna aprilie 2015 am locuit in Timisoara str. Rasaritului nr.3, iar din data susmentionata mi-am schimbat domiciliu in judetul Constanta com.Nicolae Balcescu str. Mihai Eminescu nr.35. Pana la data schimbarii domiciliului, nu am primit cardul de sanatate si nici nu l-am ridicat. O ruda a verificat ONLAYN si a confirmat ca a fost emis de Casa Jud.de Sanatate Timis unde am avut vechiul domiciliu. Cum puteti sa ma ajutati sa intru si eu in posesia cardului de sanatate sau macar sa mi-l trimiteti la Casa de sanatate Constanta. Mentionez ca varsta si sanatatea nu-mi permit sa ma deplasez la Timisoara ca sa-mi caut cardul de sanatate, puneti-va in situatia mea mai ales pentru faptul ca am nevoie de un medic.Va multumesc anticipat si astept un raspuns.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*