Ultimele stiri

Mesajul FABULOS al unei femei pentru jandarmii din Timișoara

Jandarmii timișoreni au avut parte de o surpriză de zile mari după ce au reușit, în doar câteva ore, recuperarea unui telefon furat. Mai exact, ca să vadă toată lumea, o femeie din orașul de pe Bega le-a mulțumit pentru competență oamenilor legii pe Facebook.

Duminică după-amiază, în timp ce se aflau în patrulare în apropierea Gării de Nord, jandarmii Grupării Mobile au observat trei indivizi care, când au dat cu ochii de ei, au încercat să fugă în pasajul gării. Oamenii legii s-au luat după ei și i-au prins, apoi s-au apucat de cercetat zona. Într-un colț, au găsit un telefon. Luați la întrebări, cei trei au spus că au „găsit” telefonul în centrul Timişoarei şi vroiau să-l vândă ca să facă rost de ce ceva bani.

Totuși, când au început să-i percheziționeze, jandarmii au găsit asupra unuia dintre cei trei și cartelele telefonului. Au sunat la un număr din agendă și au dat peste soția celui care rămăsese fără telefon. Fericită nevoie-mare că oamenii legi au găsit telefonul soțului, femeia le-a mulțumit printr-o modalitate inedită: a postat un mesaj pe Facebook!

Mesaj jandarmi

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*