Ultimele stiri

Mesajul ironic al unui consilier local cu privire la felul în care se fac tranzacțiile imobiliare în România

Critică dură pentru felul în care se fac tranzacțiile imobiliare în România, în timpul Guvernului Ponta,  adusă de consilierul local, Ștefan Sandu. Într-un mesaj ironic, postat pe o rețea de socializare, democrat-liberalul atrage atenția că trebuie să se renunțe la ideea realizării unei magistrale de metou la Timișoara! Motivul? Până la încheierea săpăturilor terenul de la suprafață nu va mai fi, cu siguranță, un bun public.

Mesajul vine după aflarea veștii că terenul din spatele magazinului Bega, cel pe care municipalitatea pregătea ridicarea unei parcări supraetajate a fost luat, oarecum cu japca, de frații Cristescu în baza unui act legislativ din…1991.

„La cum merg lucrurile pe la noi, Primăria trebuie să renunțe, cel puțin până la schimbarea treburilor prin Guvern, la ducerea liniilor de tren în subteran combinat cu ideea de a construi pe terenul eliberat un bulevard ce va duce direct în centrul orașului. Până să se încheie săpăturile, terenul de la suprafața sigur va fi deja în alte mâini…”, a scris Sandu pe Facebook.

1 Commentariu pe Mesajul ironic al unui consilier local cu privire la felul în care se fac tranzacțiile imobiliare în România

  1. Cetateanul Derutat // 18 ianuarie 2015 a 13:22 // Răspunde

    Hahaha…
    Ce-i cu asta? Este o stire? Da? Care-i stirea?
    Ca nenea consilierul e ironic?

    Cred ca stirea e ca, nu aveti redactie. Cu asemenea stiri mai bine inchide-ti taraba. Sau, o mai tarati pana in 2016 poate luati si voi ceva de la politicienii disperati.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*