Ultimele stiri

Mesajul lui Traian Băsescu la finalul celor 10 ani de mandat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în conferinţa de presă de final de mandat, că multumeşte românilor pentru onoarea pe care i-au făcut-o de a le fi preşedinte timp de 10 ani şi că pentru aceasta le va fi dator să continue într-un fel sau altul la atingerea obiectivelor pe care românii le au.
„Le mulţumesc românilor pentru onoarea pe care mi-au făcut-o de a le fi preşedinte timp de 10 ani. Este o onoare pe care nu o voi uita până la sfârşitul vieţii, nici eu, nici soţia mea, nici familia mea, o onoare pentru care le voi fi dator, dator să continui într-un fel sau altul la atingerea obiectivelor pe care românii le au”, a spus Băsescu.

El a precizat că nu face o conferinţă de bilanţ, ci o conferinţă de final de mandat.

„Aş vrea, în câteva zone, românii să aibă punctul de vedere al preşedintelui care şi-a terminat mandatul şi poza reală a României, nu cea care o văd deformat de multe ori la televiziuni, propovăduită de oameni care de multe ori nu utilizează informaţiile oficiale sau cifrele reale, cifre după care România e judecată”, a spus Băsescu.

El a arătat că i se pare extrem de important să existe o astfel de poziţie a preşedintelui care a fost timp de 10 ani şef al statului.

 

Preluat de pe gândul.info

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*