Ultimele stiri

Mesajul primei campanii din vestul țării dedicate depistării la timp al cancerului la sân a ajuns dincolo de granițe

Campania Help25, inițiată de o echipă de voluntari din Timișoara, este susținută chiar și de oameni care locuiesc în străinătate. Susținători din Spania, Noua Zeelandă, Germania, Franța sau Dubai au diseminat informații legate de campanie în țările în care locuiesc. Mai mult, o parte din ei s-au fotografiat cu mesaje de susținere și au postat pozele în albumul “Dincolo de granițe” de pe pagina de Facebook a campaniei.

Prin intermediul Campaniei Help25 se dorește achiziționarea unui mamograf performant care costă peste 200.000 de euro. De asemenea, va fi inițiat primul program de screening al cancerului de sân din România în cadrul căruia 5.000 de femei cu venituri mici din vestul țării vor beneficia de mamografii gratuite.

Echipa de voluntari care a inițiat campania anunță că au reușit să strângă o mare parte din suma necesară începerii programului și achiziționării echipamentului de ultimă generație. “Oricine doreşte să susţină campania în acest fel, oferindu-i un plus de vizibilitate, este invitat să transmită o fotografie lângă un simbol al ţării în care se află, urmând ca aceasta să fie postată, ulterior, în albumul “Dincolo de graniţe”, transmit inițiatorii Campaniei Help25. Timișorenii care vor să dea o mână de ajutor pentru depistarea precoce a cancerului la sân pot face donații la numărul 8862.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*