Ultimele stiri

Mesajul SFÂȘIETOR al mamei Dorei, fata ucisă de șmecherul cu BMW-ul, la câteva zile de la moartea fiicei sale

dora tarziu

Durere de nedescris în familia Târziu din comuna timișeană Cenad. Părinții Dorei Târziu, fata de 16 ani ucisă de un șmecher cu BMW-ul de etnie rromă, sunt încă în stare de șoc, după ce în urmă cu câteva zile și-au îngropat fata.

Katy, mama fetei ucise, a transmis un mesaj sfâșietor. „Noi, cei care am rămas aici, simțim durerea și despărțirea, gemem și plângem pentru ceva pierdut. Un proces ireversibil! Acel „de ce?”care sfredelește sufletul. Realizez că în momente ca acestea devenim egali, o masă omogenă, nu mai există clase sau ierarhii, ci totul este descoperit și gol înaintea lui Dumnezeu. Cine sunt ca să rebeliez sau sa-i pun întrebări cu degetul ridicat? Mai degrabă să accept smerenia ca o provocare la supunere. El este Olarul, iar eu sunt lutul. Să mă dau în mâinile Lui ca să mă modeleze și să-mi șoptească în ureche. Descopăr din nou ascultarea!… și-mi face bine, văd că-mi face bine și plânsul și nu-mi mai este rușine că plâng. Cei din jur mă îmbrățișează și mă mângâie. Doamne, asta este voia ta pe pământ!”, a scris mama Dorei Târziu.

Vă reamintim că luni fata de 16 ani a intrat în moarte cerebrală, iar părinții acesteia au fost de acord cu prelevarea de organe. Astfel, prin moartea ei, Dora a salvat patru vieți.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*