Ultimele stiri

Metoda „accidentul” încă funcționează!

telefon

În urmă cu puţin timp, poliţiştii lugojeni de investigaţii criminale au depistat în flagrant două femei în timp ce ridicau o sumă de bani de la o bătrână înşelată prin metoda ,,accidentul”. De la persoanele în cauză, poliţiştii au ridicat 3300 de euro şi 12.000 de lei, susceptibili a fi proveniţi în urma comiterii mai multor fapte de înşelăciune.

“Astăzi, 29 iulie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Lugoj au depistat în flagrant două femei în timp ce ridicau o sumă de bani, de la o persoană care tocmai ce fusese înşelată prin metoda ,,accidentul”. În cursul zilei de ieri şi azi, o bătrână de 73 de ani, din Lugoj, a fost apelată telefonic de către o persoană care s-ar fi recomandat ca având calitatea de avocat, înştiinţând-o pe aceasta că fiica sa a fost implicată într-un accident rutier, care s-a soldat cu rănirea a doi copii şi, pentru a fi sprijinită în anchetă, trebuie să achite 6000 de lei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș .

Astfel, în urmă cu puţin timp, două tinere de 36 şi 26 de ani, ambele din judeţul Călăraşi, s-au întâlnit cu femeia pe o stradă din municipiul Lugoj, pentru a ridica suma de bani, moment în care au fost depistate în flagrant de poliţiştii lugojeni.

Cele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că acestea sunt bănuite de comiterea a patru astfel de fapte de înşelăciune, toate în municipiul Lugoj.

Poliţiştii au ridicat de la cele două tinere 3300 de euro şi 12.000 de lei, bani susceptibili a fi proveniţi în urma comiterii faptelor infracţionale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune faţă de cele două femei, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi dispunerii măsurilor legale faţă de acestea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*