Ultimele stiri

Mica Vienă găzduiește Balul Vienez

Rafinamentul, ținutele elegante, dansul de societate vor crea o atmosferă de basm în cadrul celei de-a III-a ediții a Balului Vienez organizat la Timișoara. Acesta va avea loc în data de 5 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Național.

Balul Vienez se organizează sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Austriei, este recunoscut la nivel  internațional de către Primăria din Viena și onorat prin participarea reprezentanților ambasadelor, consulatelor, familiilor regale, a instituțiilor locale și a investitorilor prezenți pe piața din România.

În acest an, vor debuta 48 de tineri care au fost selectați după gradul de însușire a tehnicii de dans, carismă, candoare, rafinament, eleganță, spirit de echipă și dorința de a transmite invitaților emoția debutului. Printre invitații speciali se numără și Mezzosoprana româncă Roxana Constantinescu, alături de Spirit of Vienna Ensemble, orchestră venită special din Viena. Surpriza serii va consta în dansul debutanților pe vestita melodie Ciocârlia.

Scopul acestui proiect este sprijinirea Fundației internaționale United Way România. Aceasta sprijină proiecte din în trei domenii esențiale: educație (202 copii provenind din familii vulnerabile sau bolnavi de cancer), sănătate (40 de copii cu nevoi speciale), integrare socială (100 de persoane fără adăpost).

Anul trecut au fost prezenți 250 de persoane, iar donațiile au fost în valoare de 4500 euro.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul evenimentului: www.balul-vienez.ro, la sediul Fundației Balul Vienez de la Timișoara, strada Ady Endre, nr. 11 și la casele de bilete ale Teatrului Național din Timișoara. Prețul unui bilet este de 150 euro, bani care vor fi donați Fundației internaționale United Way România.

 

Imagine preluată de pe  www.balul-vienez.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*