Ultimele stiri

Mihaela Răduleascu, DISPERATĂ să-i ia față Andrei, cu sfârcul la vedere la „Românii au talent” FOTO

mihaela radulescu

Vineri seara a început cel de-al cincilea sezon de „Românii au Talent”, la Pro Tv, iar în centrul atenției nu s-a aflat „talentul țării”, ci … sânii Mihaelei Rădulescu!

„Diva” pare că este obsedată ca imaginea ei să emane sexualitate. În absolut toate ținutele din prima seară de la Românii au Talent, Mihaela a purtat doar decolteuri. Unele mai adânci, altele mai largi, unele mai obscene, altele mai decente. Cert este că în toate rochiile ei, a trebuit să-și expună sânii, cât mai vizibil.

Andra pe lângă ea părea o casnică și o pudică, deși, mamă și ea, a ales unele ținute ceva mai decente. Totuși, într-una dintre ținute, Mihaela a vrut să dea lovitura. A tras atât de mult în jos de rochie, pentru a-și adânci decolteul încât la un moment dat s-au văzut chiar mai multe decât era nevoie, scrie Wowbiz.

1 Commentariu pe Mihaela Răduleascu, DISPERATĂ să-i ia față Andrei, cu sfârcul la vedere la „Românii au talent” FOTO

  1. Ce cauta in comisie urata aia? Nasoaia !!! hahaha….spunea ca nu mai vrea sa auda de Romania si romani, cand a plecat din tara noastra cu bogatasul ala……nici nu ma uit la emisiune din cauza ei…si vocea ii este transformata….Andra e o frumoasa si la propriu si la figurat, dar o rog sa-i protejeze pe minori, ei au de suferit toata viata. Tanara va fi urmarita toata viata pana isi va rezolva trauma de a fi jignita de o urata, o voce barbateasca, de o nasoaie !!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*