Ultimele stiri

Mihai Răzvan Ungureanu, la Timişoara: „trăim în iluzia insulei. Insulei România nu i se poate întâmpla nimic rău”. Ce spune despre conflictul din Ucraina

R M Ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu s-a aflat la Timişoara. joi seara. pentru a participa la o dezbatere organizată de Societatea Timişoara, pe tema conflictului din Ucraina şi modul în care România şi Uniunea Europeană se raportează la acesta.

Preşedintele Partidului Forţa Civică s-a arătat destul de dur în declaraţii în ceea ce priveşte oficialii UE şi români în contextul incidentelor din Ucraina. În opinia acestuia, în ţară există un „grad slab de cunoaştere” a acestei teme, iar, mai mult decât atât, Mihai Răzvan Ungureanu consideră că „trăim în iluzia insulei. Insulei România nu i se poate întâmpla nimic rău”. De asemenea, acesta crede că „iluzia insulei” poate fi observată în întreaga Uniune Europeană.

Motivul pentru care avem impresia că nu ni se poate întâmpla nimic, este faptul că aparţinem unei generaţii care nu cunoaşte ce înseamnă, de fapt, războiul, mai spune Ungureanu.

Acesta a vorbit şi despre sancţiunile pe care le primeşte Rusia din partea ţărilor occidentale şi care, în opinia sa, sunt doar de faţadă şi nu au efecte reale.

1 Commentariu pe Mihai Răzvan Ungureanu, la Timişoara: „trăim în iluzia insulei. Insulei România nu i se poate întâmpla nimic rău”. Ce spune despre conflictul din Ucraina

  1. Avem nevoie de siguranta,de cineva care sa ne reprezinte si sa inteleaga teama oamenilor de razboi.Ungureanu incearca sa faca Romania sa inteleaga situatia din Ucraina!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*