Ultimele stiri

Mihai Zmenta vine la Timișoara! Unde te poți întâlni cu el

zmenta

Cunoscutul vlogger Mihai Zmenta vine la Timișoara. Toți cei care vor să-l vadă o pot face vineri, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor sau sâmbătă la Casa de Cultură a Studenților, în cadrul celui mai mare festival studențesc, StudentFest.

Iubit de unii și urât de alții, Zmenta este unul dintre cei mai virali vloggeri din România. S-a făcut cunoscut prin prisma filmulețelor pe care le realizează și apoi le postează pe YouTube, unde a adunat peste 22 milioane de vizualizari si a atras peste 300.000 de abonati. Toți cei care doresc să afle direct de la Zmenta ce presupune vlogging-ul și tot ceea ce poate oferi un canal media ca YouTube-ul, sunt așteptați vineri, de la ora 17:00, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

De asemenea, pasionații de stand-up comedy pot lua parte la un spectacol susținut chiar de Zmenta. În cadrul acestuia, vloggerul le va arăta tuturor cât de amuzantă poate fi limba română uneori. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, sâmbătă de la ora 21:00

Intrarea este liberă la ambele evenimente, iar programul complet al StudentFest poate fi vizualizat AICI.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*