Ultimele stiri

Mihăiţă Bojin este candidatul PDL Timiş la europarlamentare. Constantin Ostaficiuc: „e momentul adevărului”

Ostaficiuc si Macovei

PDL a făcut astăzi publică lista candidaţilor la europarlamentare, iar candidatul din Timiş este poziţionat pe locul 13. Este vorba de Mihăiţă Bojin despre care Alin Popoviciu spunea anterior că se va găsi pe poziţia a opta a listei. Cu toate acestea, pedeliştii sunt încrezători şi speră la un rezultat cât mai bun.

Mihăiţă Bojin a declarat pentru Timişoara Online că speră ca PDL să aibă un scor de 25% şi că vor reuşi să mobilizeze electoratul să iasă la vot.

„Tot ceea ce pot să spun e că împărţirea care s-a făcut, s-a făcut conform rezultatelor de la alegerile anterioare, iar poziţia 13 a revenit organizaţiei Timiş PDL. Sperăm, ca partid, să obţinem un scor de 25%; vom vedea cum vom reuşi să mobilizăm electoratul PDL. Cred că va fi un scor bun. Nu ştiu ce să vă spun despre poziţia 13 în acest moment, dar pe parcurs o să apară schimbări, pe parcursul mandatului de europarlamentar”, a afirmat acesta.

Mihăiţă Bojin nu a fost de la început propunerea PDL Timiş pentru europarlamentare. Iniţial, Constantin Ostaficiuc trebuia să fie candidatul, dar a decis să se retragă. Acesta a luat decizia după ce s-a consultat cu avocaţii săi, care l-au sfătuit că ar fi bine să facă acest pas pentru că, datorită conflictului de interese în care a fost implicat, ANI ar putea să îi conteste candidatura.

„Nu mă înlocuieşte. Acela este locul lui, el nu mă înlocuieşte pe mine. El are locul lui pe lista respectivă de candidat la europarlamentare. Eu când am discutat, întotdeauna, şi când am avut discuţia despre europarlamentare, eu aveam un alt loc. Deci, Mihăiţă Bojin e pe locul lui nu pe locul meu, vreau să se înţeleagă asta foarte bine. Dorim să obţinem un scor bun, până la urmă avem o listă bună, adică cel puţin primii sunt reprezentanţi extraordinari din partidul nostru, oameni deosebiţi, oameni care au marcat, inclusiv, Parlamentul European. Probabil că, în contextul în care, ştiţi foarte bine, USL-ul nu şi-a respectat mai niciuna din promisiunile cu care a câştigat alegerile, cred că e momentul adevărului”, a declarat acesta, pentru Timişoara Online.

Constantin Ostaficiuc a vorbit şi despre faptul că, iniţial, conform declaraţiilor deputatului PDL, Alin Popoviciu, Mihăiţă Bojin ar fi trebuit să se poziţioneze pe locul 8 al listei.

„Asta e lista finală, s-a încheiat. E în regulă! Domnul Popoviciu spunea din negocieri, cum se întâmplă, ştiţi că până se face o listă durează. Dar s-a încheiat, asta este lista”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*