Ultimele stiri

Mii de oferte de angajare sau practică pentru studenții de la Universitatea Politehnica din Timișoara

zilele carierei

Peste 2.000 de oferte de angajare, practică sau training sunt oferite, astăzi și mâine, la „Zilele Carierei” pentru aproximativ 5.000 de studenți și absolvenți ai Universității Politehnica din Timișoara, care sunt așteptați să treacă pragul evenimentului.

Potrivit organizatorilor, la târg participă peste 40 de companii, care oferă locuri de muncă și practică în toate domeniile în care învață tinerii de la Universitatea Politehnica din Timișoara.

De departe însă, cele mai multe oferte sunt în domeniul IT, care este cel mai căutat în acest moment.

„Am observat un interes extraordinar din partea studenților și absolvenților pentru acest târg. Politehnica poate fi un exemplu pentru toate universitățile din România în ceea ce privește inserția pe piața muncii. Marile companii sunt supărate pe noi pentru că nu le oferim atâția absolvenți cât au nevoie în unele domenii care sunt în trend. Peste 70 % din absolvenții noștri sunt angajați în regiune, semn că marile companii vin la Timișoara și pentru că există Universitatea Politehnica”, a explicat, astăzi, Viorel Șerban, rectorul Universității Politehnica din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*