Ultimele stiri

Mii de persoane, printre care și timișoreni, țepuiți de compania aeriană Fly România

Reprezentanții companiei aeriene Fly România, deținută de omul de afaceri timișorean Ovidiu Tender, își bat joc de pasageri. Românii sunt încurajați pe site-ul companiei să cumpere bilete, fiind ademeniți cu tot felul de oferte atractive, dar în realitate, cel puțin din Timișoara, nu a fost efectuată nicio cursă, cu excepția primelor două demonstrative, în luna mai.

Mii de oameni au fost țepuiți de Fly România, după ce au cumpărat bilete de avion, dar cursele nu au mai avut loc, aceștia fiind anunțați cu câteva zile înainte sau deloc că zborul s-a anulat. Persoanele revoltate și-au arătat nemulțumirea pe pagina de Facebook a companiei aeriene, iar comentariile nu sunt deloc puține.

„Am făcut un drum până la aeroportul din Bergamo și ne-am întors cu coada între picioare că am fost trași în piept, pentru că zboruri FLY România nu există”, a scris Terente Deac pe rețeaua de socializare. „O rușine de…. nici nu știu ce să-i zic, „companie” sigur nu este. Cum să anulați cursa cu 12 zile înainte de decolare, nu sunteți normali la cap? Dar banii pentru cazare și masă, pentru bilete și tururi cumpărate anticipat, zilele luate libere pentru concediu, la asta vă gândiți? Rușine, sper să rămâneți fără licență în curând”, a scris pe Facebook și Pascu Lucian.

Până în acest moment, reprezentanții Fly România nu au transmis niciun punct de vedere oficial.

fly romania

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*