Ultimele stiri

Mii de timișoreni au participat la „Pedalarea de Primăvară”. Ce traseu au parcurs FOTO

Peste 5.000 de timișoreni, iubitori ai mersului pe două roți, au profitat de vremea frumoasă de afară, s-au îmbrăcat cât mai lejer și și-au dat întâlnire pe platforma Timco de pe strada Circumvalațiunii, în această dimineață. În jurul orei 11.00, participanții au plecat la o plimbare prin oraș pe bicicletă, în cadrul acțiunii „Pedalarea de Primăvară”.

Pentru că bicicleta devine din ce în ce mai mult un stil de viață sănătos adoptat pe timișoreni, tema celui mai mare eveniment din an, „Pedalarea de Primavară”, a fost sănătatea, iar partenerii evenimentului au oferit bicicliștilor premii pentru susținerea unui stil de viață sănătos.

Ca de obicei, voluntarii „Verde pentru Bicicleta”, organizatorii acțiunii, au împărțit numere verzi, baloane și stickere „Și eu susțin Verde pentru Biciclete”. De la ora 11.00, bicicliștii au parcurs, însoțiți de polițiști, un traseu de aproximativ zece kilometri, și anume Calea Circumvalațiunii-Calea Aradului-Strada Amurgului-Strada Divizia 9 Cavalerie- Strada Aristide Demetriade- Strada Eric Baader- Strada Infrățirii- Bulevardul Take Ionescu-Strada Martin Luther- Bulevardul I.C Brătianu- Strada Michelangelo- Bulevardul Vasile Parvan- Splaiul Tudor Vladimirescu-  Splaiul Nicolae Titulescu- Strada Jiul- Bulevardul Republicii- Piața Operei.

Pedalarea de Primăvară dă startul evenimentelor marca “Verde pentru Biciclete” desfășurate în sezonul cald. „Pedalăm împreună pentru un stil de viață mai sănătos, pentru egalitate în trafic și pentru un oraș mai puțin poluat”, transmit reprezentanții „Verde pentru Biciclete”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*