Ultimele stiri

Mii de oameni din Timișoara și Buziaș rămân fără apă, vineri

apa calda

Colterm taie apa caldă la robineletele a mii de timișoreni. Astfel, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua termică de transport, regia de termoficare a orașului anunță că este nevoită să întrerupă furnizarea ape calde la PT 94 în ziua de vineri, 17 octombrie, între orele 08.00 – 14.00. Prin urmare, vor fi afectați timișorenii care locuiesc în apartamentele de pe străzile Al. Cristalului, Intr. Vega, Oglinzilor, Urbanus, Uranus și lidia (parțial).

Tot vineri, între orele 09.00 și 15.00, se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Orăștie, Ștrandului, Crinului, Turda, M. I. Glinka, Alpiniștilor, Palmierilor și Calea  Dorobanților din Timișoara. Se va lucra la intersecțiile străzilor Orăștie cu Ștrandului, și Crinul cu Ștrandului, pentru legarea unei conducte la rețeaua existentă de apă, în cadrul proiectului de reabilitare a rețelei de alimentare, finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial Mediu.

De asemenea, între orele 08.00 și 18.00, se va întrerupe furnizarea apei reci în Buziaș, pe străzile Primăverii, Republicii, Mihai Eminescu și Crucii. Se va lucra pe str. Primăverii, la legarea imobilelor la conductele noi de alimentare cu apă, în cadrul lucrărilor de investiții finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial Mediu. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, transmit reprezentanții Aquatim.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*