Ultimele stiri

Mii de timișoreni rămân fără apă, miercuri. Care este motivul

fara apa calda

Aquatim anunță că este nevoită să întrerupă furnizarea apei reci pe mai multe străzi din Timișoar, miercuri, între orele 09.00 și 17.00. Astfel, rămân fără apă timișorenii care locuiesc pe Bv. General Dragalina, partea cu numere pare (între Splaiul Tudor Vladimirescu și Bv. Regele Carol I), pe Splaiul Tudor Vladimirescu (între Iancu Văcărescu și Ady Endre), Ion Ghica și Emanoil Gojdu, la ambele din urmă pe tronsoanele cuprinse între Splaiul Vladimirescu și Bv. Regele Carol I.

Apa este întreruptă pentru că se va lucra la intersecția Bv. General Dragalina cu Splaiul T. Vladimirescu, pentru legarea unei conducte noi de apă la rețeaua existentă, în cadrul programului de reabilitare a a rețelelor de apă și canalizare din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin Programul Operațional Sectorial Mediu, anunță reprezentanții Aquatim.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, transmit reprezentanții companiei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*