Ultimele stiri

Mii de timișoreni s-au plimbat cu bicicletele prin oraș. Cum și-a arătat dragostea pentru iubita sa un participant

pedalarea de primavara

Părinți cu copii sau cățeluși, bătrâni sau fete cu coșuri de flori în portbagaj au pornit, astăzi, la plimbare cu bicicleta prin Timișoara. Nu mai puțin de 5.000 de oameni iubitori ai mersului pe două roți au răspuns afirmativ la invitația celor de la “Verde pentru Biciclete” și au participat la Pedalarea de Primăvară.

Întâlnirea bicicliștilor a avut loc la halele Timco, înainte de a pleca la plimbare, participanții au făcut câteva exerciții de încălzire și au fost invitați să participe la o tombolă pentru a câștiga abonamente gratis de fitness.

Din păcate, niciun participant la Pedalarea de Primăvară nu a venit cu un lacăt pe care să-l agațe de o bicicletă Vpb, ca semn al dragostei pentru mersul pe două roți.

Ca de obicei, voluntarii au distribuit stickere ”Și eu susțin Verde pentru Biciclete” și numere de bicicletă. De la ora 11:00 bicicliștii au parcurs următorul traseu: Calea Circumvalațiunii – Strada Gheorghe Lazăr – Strada Gheorghe Dima – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Strada Simion Bărnuțiu – Calea Dorobanților – Strada Andrei Șaguna – Strada Baba Dochia – Strada Ștefan Octavian Iosif – Strada Ștefan Cel Mare -Calea Stan Vidrighin – Bulevardul Iosif Bulbuca – Bulevardul Liviu Rebreanu – Strada Drubeta – Strada Independenței  – Bulevardul Mihai Viteazu – Strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Constantin Diaconovici Loga – Bd. Republicii – Calea Circumvalațiunii – Timco.

Finalul plimbării va fi marcat de o supriză, și anume, unul dintre participanți a decis să-și ceară iubita în căsătorie, iar aceasta a spus DA.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*