Ultimele stiri

Minciunele

minciunele

Ingrediente pentru minciunele:

500 g făină
1 lămâie
1 plic zahăr vaniliat
200 apă minerală
50 ml ulei
1 cub de drojdie (25 g)
3 linguri zahăr pudră

Mod de preparare pentru minciunele:

Se desface drojdia în 50 ml apă călduţă, se lasă la crescut şi se toarnă peste făină. Se adaugă treptat apa minerală călduţă, coaja rasă de lămâie, uleiul şi zahărul. Se frământă un aluat potrivit de tare, care se lasă la crescut până îşi dublează volumul. Din aluatul crescut se întinde o foaie de 5 mm grosime care se taie pătrate. Se taie apoi mijlocul fiecărui pătrat şi se formează minciunele. Minciunelele se prăjesc în ulei încins şi se pudreză cu zahăr, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*