Ultimele stiri

Minerale rare, produse bio și obiecte artizanale, în weekend, la Iulius Mall Timișoara

În acest weekend, la Iulius Mall Timișoara, se desfășoară o nouă ediție a ExpoMineralia. În perioada 9 decembrie – 13 decembrie 2015, la demisolul Iulius Mall, în zona Octogon, clienții vor putea alege un cadou perfect de sărbători din cele peste 150.000 de articole realizate din flori de mină, geode, cristale, pietre prețioase și semiprețioase. Bijuteriile și piesele decorative impresionează prin frumusețe și strălucire, fiind create din mai bine de 180 de tipuri de pietre, provenind din peste 50 de țări ale lumii.

Produse bio, eco, naturale și terapii alternative sunt pregătite pentru vizitatori la Expo Bio, care se desfășoară în perioada 11 decembrie – 13 decembrie, la parterul Iulius Mall. La expoziția cu vânzare, 35 de expozanți prezintă o gamă largă de produse și servicii bio-ecologice din domenii precum: alimentație, articole apicole, întreținere corporală, curățenie, energie alternativă, produse de uz casnic.

De la Târgul Întreprinderilor Sociale se pot achiziționa produse realizate din materiale reciclabile, artizanat, mobilier mic și decorațiuni handmade, ceramică și picturi. Târgul se desfășoară în perioada 11 decembrie – 13 decembrie, la etajul Iulius Mall, zona Octogon, și reunește produse realizate de persoane care provin din medii defavorizate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*