Ultimele stiri

Ministerul Educației scoate la concurs postul de inspector școlar general, în TIMIȘ. Cine poate candida

aura danielescu

Vești proaste pentru inspectorii școlari generali care au fost numiți în această funcție pe criterii politice. În această lună, Ministerul Educației Naționale a anunțat că va scoate la concurs posturile de inspectori școlari generali. În prezent, Aura Danielescu, cumnata ministrului Sorin Grindeanu, conduce Inspectoratul Școlar Timiș.

“Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice anunţă scoaterea la concurs a 42 de funcţii vacante de inspector şcolar general din inspectoratele şcolare. Concursul se organizează în baza Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului de inspector şcolar general, inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare şi director al casei corpului didactic, aprobată prin OMECTS nr. 5557/7 octombrie 2011, cu modificările şi completările ulterioare”, anunță reprezentanții ministerului.

Dosarele de înscriere se pot depune la secretariatul Inspectoratului Școlar Timiș, în perioada 18 – 23 februarie. Concursul are loc în perioada 11-20 martie la sediul Ministerului Educaţiei.

 

1 Commentariu pe Ministerul Educației scoate la concurs postul de inspector școlar general, în TIMIȘ. Cine poate candida

  1. Se grabesc curvele PSD-iste sa betoneze posturile cu oamenii lor.
    Le e teama ca daca pica guvernul ponta, vin altii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*