Ultimele stiri

Miniştrii PNL şi-au dat demisia. Ponta a stabilit cine vor fi miniştrii interimari

Miniştrii PNL şi-au depus în bloc demisiile. Premierul, Victor Ponta, a decis lista celor care vor fi miniştrii interimari, după o discuţie avută cu preşedintele Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

După ruperea alianţei USL, ministrii PNL au demisionat în prima parte a acestei zile din poziţiile deţinute în guvern. Prima care a ajuns la Palatul Victoria şă-şi depună demisia a fost ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.  Conform Mediafax, miniştrii PNL, Eugen Nicolăescu, Ramona Mănescu, Gigel Ştirbu, Lucia Varga, Mihai Voicu, Cristian David, Mariana Câmpeanu, au fost convocaţi înainte de şedinţa de Guvern de miercuri, la Palatul Victoria, pentru a-şi prezenta în acelaţi timp demisiile din funcţie.

Miniştrii interimari vor fi alesi din rândul PSD. Premierul Ponta a stabilit după o discuţie cu Traian Băsescu cine va ocupa posturile eliberate de PNL: Dan Şova -Transporturi, Nicu Bănicioiu-Sănătate, Robert Cazanciuc-Relaţia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pană-Muncă, Mihnea Costoiu-Cultură, Titus Corlăţean-Românii de Pretutindeni, arată Mediafax

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*