Ultimele stiri

Ministrul Educației promite: Județul Timiș nu va mai avea școli fără autorizație sanitară

sorin cimpeanu

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației și Cercetării Științifice, se află și astăzi la Timișoara. Astfel, încă de la primele ore ale dimineții, minstrul a organizat o conferință de presă, în cadrul căreia a anunțat la ce concluzii a ajuns după ce a vizitat județul Timiș și Arad ieri.

„Inspectoratele școlare din cele două județe înregistrează un management bun, s-a reușit încadrarea în norma de posturi aprobate și bugetele alocate. Mi-am propus să vizitez toate județele din țară”, a precizat Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educației Naționale a anunțat, la Timișoara, că toate cele 24 de unități de învățământ care nu au autorizație sanitară o vor obține în anul școlar 2014 – 2015. De altfel, ministrul este încrezător că toate cele 2.500 de școli din întreaga țară care funcționează fără autorizație o vor obține-o după ce aceste școli vor fi modernizate, în cadrul unui parteneriat semnat între Ministerul Educației și cel al Dezvoltării.

Sorin Cîmpeanu a mai ținut să precizeze că județul Timiș va primi încă cinci microbuze școlare până la sfârșitul lunii martie.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*