Ultimele stiri

Ministrul Sănătăţii a vizitat un spital din Timişoara, astăzi. De ce a venit Nicolae Bănicioiu în capitala Banatului

Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, de la Pădurea Verde, a fost unitatea medicală pe care ministrul Sănătăţii a decis s-o viziteze, astăzi. Nicolae Bănicioiu se află în oraşul de pe Bega încă de aseară. Acesta a venit la Timişoara pentru a participa la deschiderea oficială a Cursului Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă.

Evenimentul este organizat de Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă şi are loc în perioada 8 – 10 octombrie la CRAFT. „Ministrul Sănătăţii a vizitat întreg Institutul de Boli Cardiovasculare, scopul a fost stabilirea priorităţilor şi investiţiilor din punctul de vedere al Ministerului Sănătăţii şi, de asemenea, o evaluare corectă a situaţiei actuale în care se află institututul”, a declarat Constantin Luca, managerul spitalului.

De asemenea, Nicolae Bănicioiu s-a întâlnit, astăzi, şi cu Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, dar şi cu mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, cu care a discutat despre noua maternitate a Timişoarei, precum şi despre institutul oncologic de la Calea Torontalului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*