Ultimele stiri

Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, la Timișoara: „Există bani pentru Sala Polivalentă”

gabriela szabo

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, s-a aflat, astăzi, la Timișoara, unde s-a întâlnit cu mai mulți sportivi și antrenori și a participat la mai multe competiții sportive care au loc în această zi.

Ministrul a vorbit și despre Sala Polivalentă a Universității Politehnica, ce ar trebui să găzduiască, anul viitor, Campionatul European de Baschet Feminin, dar care nu este finalizată.

„O să încerc să iau legătura cu domnul primar şi să o finalizăm cât mai repede pentru că banii îi avem, sunt alocaţi din fondul de rezervă al Guvernului şi nu trebuie să rămânem în urmă cu lucrările. Să vedem cât de repede putem urgenta lucrările ca să fim gata în termen, altfel, vă daţi seama, o să ieşim pătaţi dacă ni se retrage organizarea şi ar fi foarte ruşinos pentru noi să nu putem să desfăşurăm competiţia în contextul în care banii există, banii îi avem”, a declarat Gabriela Szabo.

Ministrul Tineretului și Sportului și-ar dori și un stadion nou la Timișoara, dar a precizat că „bugetul ministerului este prea mic pentru a realiza un astfel de obiectiv. Ministerul Dezvoltării ar putea să ne ajute”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*