Ultimele stiri

Minor cu identitate falsă la frontieră. Ce a declarat

frontiera

Mare surpriză, ieri, pentru polițiștii de frontieră de la Cenad! Aceștia au depistat un tânăr de 17 ani care a încercat să iasă ilegal din ţară, prezentând la controlul de frontieră un document de identitate frantuzesc, care aparţinea altei persoane.

În urma efectuării formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoana prezentă în Punctul de Frontieră şi cea din fotografia aplicată în paşaport existau diferenţe vizibile de fizionomie.

Băiatul a declarat că a recurs la această metodă deoarece este minor şi nu avea acordul părinţilor pentru ieşirea din ţară. De asemenea, documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din România spune că l-a obţinut de la un amic din Franţa, care i l-a trimis prin poştă.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului şi cercetării acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecerea ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor va fi prezentat procurorilor, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*