Ultimele stiri

Misterul ținut de ministrul Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu

Alegerile locale se apropie cu pași repezi, iar PSD Timiș se pregătește să intre în procesul de reorganizare. Ministrul Telecomunicațiilor, Sorin Grindeanu, candidează pentru funcția de președinte al filialei Timiș, post lăsat vacant prin demisia lui Titu Bojin. Totuși, voci din partid susțin că acesta ar fi și singurul care ar avea șanse la șefia Primăriei Timișoara.

Încă de anul trecut se speculează că ministrul Sorin Grindeanu ar urma să candideze în anul 2016 la șefia Primăriei Timișoara. Totuși, social-democratul nu a confirmat nimic. Oricum, n-a spus nici nu, așa că subiectul este, în continuare, învăluit în mister.

„Nu hotărăsc eu! De fiecare dată la noi a funcționat și va funcționa urătorul principiu. Cel care este cel mai bine plasat în competiții și își dorește, trebuie votat de structurile de partid, iar apoi se îndeplinesc condițiile pentru a candida. Voi răspunde la întrebare după conferința din mai când se va decide conducerea filialei”, a spus Grindeanu.

În cazul în care Grindeanu ar alege să candideze pentru scaunul de primar anul ce urmează, cel mai sigur va alerga împotriva actualului edil, liberalul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*