Ultimele stiri

Miting de amploare in Bucuresti. Sute de participanti timisoreni, alaturi de alte mii de romani, demonstreaza impotriva guvernului USL

miting bucuresti

Vineri seara, din fata sediului PDL Timis sute de timisoreni s-au imbarcat in autocare cu destinatia Bucuresti, pentru a participa la un miting de amploare organizat de principalul partid de opozitie.  La miting sunt aşteptaţi în jur de 20.000 de persoane conform estimărilor democrat-liberalilor, a precizat deputatul timişorean Alin Popoviciu.
Pana la aceasta ora la miting s-au adunat cel putin 7000 de persoane, mitingul avand ca punct de plecare piaţa de lângă Ateneul Român.

Vrem lege, nu fărădelege, bunăstare muncită, nu pomeni electorale„, a scandat, în deschiderea mitingului,  prim-viceprşedintele PDL, Cătălin Predoiu.
Această bătălie este pentru România noastră şi viitorul copiilor noştri…România noastră nu înseamnă plagiatori, hoţi„, a mai spus Predoiu.

Pe lista participantilor la acest miting al PDL se afla liderii democrat-liberali Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Monica Macovei, Theodor Stolojan.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*