Ultimele stiri

Mitropolitul Banatului, Nicolae Corneanu, cetățean de onoare al județului Timiș

mitropolit nicolae corneanu

Mitropolitul Banatului, Nicolae Corneanu, trecut la cele veşnice în urmă cu câteva zile, va primi titlul de cetățean onoare din partea autorităţilor judeţene. Titu Bojin, președintele CJT, a precizat că în perioada următoare vor fi înaintate toate actele necesare pentru ca Mitropolitului Banatului, Nicolae Corneanu, să-i fie acordat acest titlu.

“Urmează să trimitem hârtiile în mod oficial ca să fie declarat primul cetăţean de onoare al judeţului Timiş. Sperăm ca până la şedinţa care urmează să putem da aprobarea urmând ca decernarea titlului să fie odată cu instalarea noului mitopolit. O să vedem în ce măsură putem să ne pliem cu programul. Colegii mei au fost la Bucureşti. Au dat la Bucureşti comandă să realizată diploma şi celelalte instrumente care vor face obiectul decernării titlului de cetăţean de onoare. S-a transmis şi comanda până la 20 de bucăţi sau cât este permis”, a spus Bojin.

În cadrul ședinței de plen de vineri, de la CJT, s-a ținut un moment de reculegere în memoria Mitropolitului, moment în care toată presă și toți consilierii județeni în frunte cu Titu Bojin s-au ridicat în picioare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*