Ultimele stiri

Mizeria făcută de călători în stații și în mijloacele de transport, sancționată de polițiștii locali

A fost nevoie să se înființeze Poliția Transportului Urban ca polițiștii locali să sesizeze mizeria din stațiile de autobuz din Timișoara. Astfel, zilele trecute în timpul unor acțiuni pentru prevenirea furturilor din mijloacele de transport, oamenii legii le-au pus gând rău și celor care nu mențin curățenia.

În timp ce au luat la pas mijloacele de transport care circulă în zonele Piața Mocioni, Piața Maria, Catedrală, Piața 700, bucla de la Calea Torontalului, Piața Traian, Piața Bălcescu, dar și tronsoanele de la Gara de Nord spre Sala Olimpia, polițiștii locali au trecut și la amenzi. Cele mai multe sancțiuni au fost pentru abandonarea de deșeuri, resturi alimentare și nealimentare, chiștoace de țigări atât în mijloacele de transport cât și în stațiile acestora, dar și pentru consum de alcool și apelarea la mila publică.

Polițiștii locali anunță că verificările pe această linie continuă și în perioada următoare. De asemenea, aceștia roagă cetățenii ca, în cazul în care constată aspecte de disconfort ori alte nereguli privind ordinea și siguranța publică, să apeleze la polițiștii locali prezenți sau în cazuri de urgență să sesizeze toate aceste aspecte la telefon 0256.968 pentru a se putea interveni în timp util.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*