Ultimele stiri

Mizeria și neafișarea prețurilor, cele mai frecvente probleme din Piața de Gros [FOTO]

Acțiune de amploare a polițiștilor în Piața de Gros din Timișoara. Pentru că au găsit mizerie cât cuprinde și prețuri neafișate, oamenii legii au aplicat sancțiuni în stânga și în dreapta. Astfel, aproape 20 de persoane care își desfășurau activitatea în Piața de Gros vor trebui acum să plătească amenzi pentru că nu au respectat legea.

Cele mai multe nereguli descoperite de polițiștii locali au fost legate de întreținerea curățeniei. De asemenea, s-a aplicat sancțiuni și pentru neafișarea prețurilor sau utilizarea de cântare fără verificarea metrologică.

„În urma verificărilor au fost aplicate un număr de 18 sancțiuni contravenționale, din care cele mai multe la HCL 334/2002 pentru nemenținerea curățeniei, folosirea de cântare fără verificarea metrologică și neafișarea prețurilor pe produse, precum și  la HG 661/2001 pentru comercializarea altor produse decât cele specificate pe certificatele de producător”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Astfel de acțiuni vor mai avea loc și pe viitor pentru a se urmări dacă cei depistați de această dată vor lua măsurile necesare pentru intrarea în legalitate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*