Ultimele stiri

Mobilizare generală pe Facebook: Pentru vineri la ora 18.00 sunt anunțate mai multe proteste în Timișoara și câteva mari orașe din țară. UPDATE: Ce spune primarul Robu despre protest

Pe Facebook au fost create în ultimele zile mai multe pagini de eveniment prin care românii sunt invitați să iasă în stradă pentru a susține dreptul constituțional de a vota. Manifestațiile sunt anunțate pentru ora 18.00, în București – Piața Universității, Timișoara – Piața Victoriei, Cluj – Piața Unirii, Iași – Prefectură, Constanța – Parc Primărie, Brașov – Prefectură, Piatra Neamț – Teatrul Tineretului, Craiova – Piața Mihai Viteazu, Oradea – Piața Unirii, Galați.

Este pentru a doua oara în ultimele două săptămâni când se inițiază proteste în stradă. Sâmbătă, 8 noiembrie, zeci de mii de oameni au ieșit în stradă pentru a-i susține pe românii din străinătate, împiedicați să voteze în primul tur, scrie Hotnews.ro.

Pe pagina de eveniment „14 noiembrie, alegem liberi, in strada! (Romania)” și-au anunțat până acum participarea la proteste circa 28.000 de oameni.

UPDATE:

„Am dat aprobare pentru un nou miting pentru ziua de astăzi. Cum s-a întâmplat şi săptămâna trecută, noi, PNL, nu avem nicio implicare asupra mitingului”, a spus primarul Timișoarei Nicolae Robu.

În plus, edilul a afirmat că speră că în stradă vor ieși cât mai mulți timișoreni, având în vedere că participarea studenţilor va fi mai redusă ca urmare a weekendului prelungit oferit de Guvern.

Robu a vorbit și despre participarea sa la eveniment. Astfel, edilul nu știe încă dacă va fi sau nu prezent în Piața Operei în această seară, totul depinzând de agenda pe care o are în după-amiaza aceasta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*