Ultimele stiri

Model de urmat: Un rrom își demolează singur turnulețele de la palat

tigani

Primul proprietar de casă cu turnulețe răspunde pozitiv apelului primarului Nicolae Robu. Își pune la pământ singur turnulețele de la vila pe care o deține pe Bulevadrul Liviu Rebreanu. Inițiativa vine în urma campaniei pe care Direcția de Urbanism a început-o, campanie care are drept scop identificarea și notificarea proprietarilor ce au construite etaje sau turnulețe ilegal.

Astfel, primul proprietar ce demolează de bună voie trnulețele este felicitat public de primarul Nicolae Robu. Vorbim de Codruț Stancu, pe care edilul-șef al Timișoarei îl dă drept exemplu de bună conduită civică.

„Sunt foarte bucuros să vă spun că am în mână un prim certificat de urbanism pe care scrie «desființare turnulețe». Iată că unii cetățeni care au greșit sau poate n-au greșit, ci au cumpărat clădiri care aveau astfel de elemente arhitecturale, au înțeles că trebuie să le desființeze”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Proprietarul imobilului va reamenaja locuința în lunile ce urmează, iar acoperișul va fi total refăcut. La finalizarea lucrărilor, cele două turnulețe vor dispărea. Edilul susține că modelul trebuie preluat și de ceilalți proprietari ce dețin construcții ilegale, în caz contrar, amenințând că se va ajunge la instanță.

Totuși, Robu spune că nu știe dacă proprietarul de pe Liviu Rebreanu a fost notificat până acum de Poliția Locală sau dacă demolarea turnulețelor se va face la propria inițiativă a acestuia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*