Ultimele stiri

Modelul timișorean Cristiana Dima a fost externată, după ce a încercat să se sinucidă. Cum au ajutat-o medicii de la spitalul județean să trăiască

cristiana dima

Cristiana Dima, modelul timișorean de 23 de ani care a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etajul patru, după ce a aflat că soțul o înșela, a fost externat, astăzi, după ce a foat internată în spital mai mult de o lună. Medicii timișoreni au depus toate eforturile pentru a-i salva viața, dar aceștia povestesc că timișoreanca a avut “noroc de la Dumnezeu” pentru că a supraviețuit în mod miraculous, după ce a căzut de la o înălțime de 12 metri.

“Pacienta a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe pe 15 februarie. Avem o sângerare masivă în zona bazinului, insuficiență respiratorie, traumatism toracic și contuzii pulmonare. După mai multe investigații, pacienta a fost internată în Compartimentul Politraumatologie Casa Austria, unde a fost supusă de urgență unei operații de stabilizare a bazinului, astfel încât hemoragia ce îi punea viața în pericol să fie stopată”, a explicat, astăzi, Dan Negoescu, șeful Compartimentului Politraumatologie.

După ce starea de sănătate a tinerei s-a stabilizat, medicii au realizat o nouă intervenție chirurgicală în zona bazinului, unică în țara noastră. O operație minim invazivă de reducere și fixare internă definitivă a bazinului, care a fost un adevărat succes. Astfel, la zece zile după operația reconstructivă de bazin, pacienta este ridicată în picioare, iar la încă zece zile poate să meargă singură.

“Referitor la gestul pe care l-am făcut, nu aș vrea să discut cu nimeni niciodată, e ca o carte pe care am închis-o. Vreau să le mulțumesc medicilor pentru ce au făcut pentru mine. Mi-au fost alături atât familia cât și soțul meu, toată lumea e cu mine. Am avut dureri și mai mari decât astea. Nu dureri medicale, astea au fost niște dureri care au trecut. Aș putea să mă întorc ca model, din punct de vedere medical se poate peste un an, dar eu mi-am dorit dintotdeauna o familie și rămân pe drumul pe care am plecat”, a spus Cristiana Dima, înainte de a fi externată.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*