Ultimele stiri

Modificări la ACS Poli! Robu și Bojin se retrag din conducerea echipei…cu numele

robu-bojin

Vești calde despre ASC Poli! Asta a promis primarul Nicolae Robu care a vorbit astăzi despre ultima întâlnire cu Titu Bojin care a vizat reconstrucția echipei de pe Bega.  Astfel, edilul a anunțat că atât el, cât și președintele Consiliului Județean, Titu Bojin, au decis să se retragă din Consiliul Director. Retragerea s-a făcut totuși doar cu numele, căci ambii vor avea reprezentanți în AGA.  În plus, Robu a anunțat și noua organigramă a conducerii ACS Poli.

Noua componență a Consiliului Director va număra cinci membri după spusele lui Robu.

”Consiliul Director va fi format din cinci persoane, dintre care una va fi președinte și un vicepreședinte. Membri vor fi profesorul Liviu Anton de la Universitatea Politehnica, Viorel Boiț, care a fost cooptat în Consiliu pentru că a donat palmaresul istoric de la AFC Poli Timișoara, Ioan Miculaș, Florențiu Staicu vicepreședinte și Ovidiu Maier președinte” a explicat Robu.

În continuare, Ioan Timofte va avea funcția de manager sportiv. “Va avea un rol foarte important și se va concentra cu toată competența sa pe prorogativele de manager sportiv”, a spus Robu.

Antrenor principal va rămâne Dan Alexa care îi va avea în echipa tehnică pe Jorge Alvarez, un spaniol recomandat de Cosmin Contra și Octavian Benga și Sorin Vlaicu, antrenori secunzi, și pe Țurcaș, antrenorul portarilor.

Despre retragerea sa și a lui Titu Bojin de la AGA Robu a mărturisit:  „În AGA trebuie să fie reprezentate instituțiile care dau banii. Autoritatea se poate executa și fără funcții. Nici eu nici Titu Bojin nu vom mai fi în conciliu, ci vom avea reprezentanți”

Robu a vorbit și despre banii care vor merge la echipa de pe Bega. Astfel Consiliul Județean va sponsoriza în continuare clubul, iar dacă echipa de la Becicherecul Mic va urca în liga a II-a în o va sponsoriza pe aceasta. Totuși, Primăria va aloca o sumă mai mica, la nivelul la care a fost în sezonul 2013, adică 4 milioane lei, anunță primarul Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*