Ultimele stiri

Moise Guran, dat afară de la TVR

Moise Guran a fost dat afară de la TVR. Emisiunea acestuia – ”Biziday” – nu a mai primit aprobarea conducerii TVR pentru noua grilă de programe, susține Reporter Virtual. Telespectatorii televiziunii publice nu se vor mai putea întâlni din această toamnă cu Moise Guran și cu emisiunea sa pe teme economice.

Guran a deranjat de prea multe ori guvernările de orice culoare prin analizele sale critice, dar corecte din punct de vedere jurnalistic, față de felul în care politicienii puterii administrează resursele bugetare. Mai mult, într-un interviu realizat în urmă cu exact un an, cu primul-ministru, jurnalistul nu l-a menajat câtuși de puțin pe Victor Ponta pe tema scandalului Roșia Montană.

Mai multe informații, citiți aici.

1 Commentariu pe Moise Guran, dat afară de la TVR

  1. Inca o dovada ca in instititiile de stat, profesionistii adevarati nu au ce cauta pentru ca mai devreme sau mai tarziu sunt dati la o parte.Acolo sunt necesari buni executanti fara opinie si fara coloana.
    Asta este si motivul pentru care oamenii onesti din tara asta inca nu se implica cu adevarat in politica si in nimic din ce are de-a face cu statul, pentru ca statul este cel mai … neserios partener.

    Moise o sa faca in continuare lucruri foarte bune in alte locuri, asa ca pentru el nu este o pierdere.Succes Moise Guran, emisiunnile tale sunt printre putinele emisiuni obiective si educative din media romaneasca !!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*