Ultimele stiri

Momentan PNL Timiș spune NU traseiștilor. Situația s-ar putea schimba

Momentan, traseiștii nu au ce căuta în PNL Timiș, dar cei ce se căiesc ar putea avea cândva o șansă. O spune co-președintele PNL Timiș Nicolae Robu, care a lăsat garda jos și nu mai pare atât de vehement în ceea ce privește soarta trădătorilor ce ar vrea să se întoarcă în formațiunea pe care o conduce cot la cot cu Dan Popa. Trădătorii fără antecedente ar putea veni înapoi, dar nu vor primi funcții, ci vor începe cu munca de jos.

Astfel, liberalul le transmite celor ce au plecat din formațiune în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale că momentan nu este chip în care să mai poată fi integrați în partid. Totuși, ei ar putea insista, spune Robu, căci cei ce se căiesc ar putea fi reprimiți într-o bună zi.

„Nu avem ce să discutăm cu niciunul din cei plecaţi. Noi am fost părăsiţi când eram în toiul luptei politice. Am dovedit că suntem un partid puternic şi am câştigat acea luptă chiar şi fără sprijinul anumitor colegi. Putem să ne desfășurăm activitatea şi fără ei. Pe de altă parte PNL este un partid deschis. Peste un timp noi nu excludem negocierile cu unii care au plecat dar nu au avut antecedene de neloialitate,care nu au făcut dovadă de habotniciecare și care între timp fac lucruri bune și se reabilitează. Poate cu astfel de oameni, într-o bună zi, vom discuta, dar noi suntem puternici și capabili să câștigăm alegerile și singuri”, a explicat Robu.

Totuși, liberalul atrage atenția că în cazul în care vor exista traseiști ce vor fi reprimiți, aceștia nu vor fi repuși în funcții, ci vor trebui să muncească din greu să-și facă un nume în formațiune.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*