Ultimele stiri

Momente cutremurătoare! Familia din Timiș care și-a pierdut viața în accidentul din Spania, condusă pe ultimul drum

accident

Familia din localitatea Gelu, județul Timiș, care și-a pierdut viața în urma teribilului accident care a avut loc în Spania la finele lunii iulie, va fi condusă duminică pe ultimul drum.

Potrivit RTV.net, Alexandra, Vasile şi cei doi copii ai lor, în vârstă de 5 şi 7 ani, au ajuns sâmbătă-noapte acasă, pentru a fi conduşi pe ultimul drum. Românii au fost în vacanţă în Spania, iar în ultima zi de vacanţă, când au vrut să se întoarcă în ţară, microbuzul care îi ducea la aeroport a fost izbit în plin de un camion aflat pe contrasens.

Înainte de a pleca în vacanţă în Spania, familia şi-a făcut asigurare de călătorie, iar la presiunile rudelor asupra firmei de asigurări, cei patru membri ai familiei Bora au putut fi aduşi acasă.

Rudele celor patru îi vor conduce pe ultimul durm astăzi, în cimitirul din localitatea Gelu, judeţul Timiş. Accidentul în care şi-au pierdut viaţa cei 8 români a avut loc pe 23 iulie, pe o autostradă din apropiere de Alicante.

Rudele celorlalte petru victime aşteaptă ca trupurile să fie repatriate. Până în acest moment nu au primit niciun certificat de deces, scrie evz.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*