Ultimele stiri

Monica Macovei: închei campania tot în Timiș (P)

Monica Macovei

În Timișoara și Timiș mă simt ca acasă. Pentru mine, Timișoara este simbolul democrației și libertății.

Întotdeauna am luptat pentru dreptate, pentru protejarea banilor publici, împotriva corupției și fraudei.

Am arătat că nimic și nimeni nu mă pot cumpăra, și nici intimida. Credința în Dumnezeu mi-a dat puterea de a spune răului pe nume și de a lupta cu el fără frică. Cei care comit fapte de corupție au și sufletul corupt și nu au credință. Dacă am respecta măcar trei din cele 10 porunci – să nu minți, să nu furi, să nu ucizi – viața noastră ar fi mult mai bună.

PSD și Victor Ponta întruchipează răul în politică. Cu ei mă lupt. Nu vrem o țară condusă de baroni și oligarhi anchetați penal, cum sunt pesediștii Duicu (Mehedinți), Mazăre și Nicușor Constantinescu (Constanța), Cosma (Prahova), Oprișan (Vrancea) și alții, și nici de miniștri inculpați, cum este Dragnea, sau de turnatorul Voiculescu. Nu vrem o țară condusă de Ponta și PSD, care apără corupții și hoții care vă lasă fără bani, care au introdus și au mărit până acum 36 de taxe și impozite, care distrug sectorul privat și vă lasă fără locuri de muncă.

Cine protejează corupții și corupția îi trădează pe români și trădează România. PSD și PNL și-au apărat corupții de justiție. PSD și PNL nu sunt România. Eu sunt împotriva politicienilor corupți și lupt pentru a ajuta românii să scape de ei.

M-ați trimis în Parlamentul European, în 2009, să muncesc pentru România și pentru Europa. Și am muncit. Am muncit pentru țara în care cred eu: țara celor cinstiţi, a celor care muncesc, țara competiției corecte în economie și în care legea este egală pentru toți. România trebuie să fie o națiune puternică , unită împotriva răului! Timișoara trebuie să rămână simbolul democrației pentru România!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*